Training & workshops

Wil jij dat jouw opleidingprogramma of lessen meer impact hebben, zonder dat alles op de schop hoeft?

Een programma volledig herontwerpen is niet altijd mogelijk en/of noodzakelijk. Een en ander moet passen binnen de kaders van jouw opleiding en het systeem waarbinnen je werkt. Daarnaast moet het aansluiten op de eisen die de beroepspraktijk stelt.

Het is mogelijk om stap voor stap tot een high impact programma te komen. Door aandacht te besteden aan specifieke onderdelen binnen je lesprogramma waar je wél invloed op hebt en aan te sluiten op wat al goed is.

Uit ervaring weten we dat veel opleiders op zoek zijn naar workshops en trainingen die gaan over de volgende onderwerpen:

  • De bouwstenen van high impact learning
  • Activerende werkvormen met impact
  • Zelfreflectie met impact
  • Bewust gebruik maken van leerprocessen
  • Aansluiten op de eisen van het bedrijfsleven

Een noodzakelijk voorwaarde om tot high impact leren te komen is dat ieder leerproces start vanuit een concreet probleem of project dat een organisatie, groep of individu aanbrengt.  Dit is dan ook het vertrekpunt voor iedere workshop en training die Twikkelon faciliteert. Ieder programma ontwikkelen we samen met jou. Gebaseerd op jouw situatie. Laat ons weten waar jouw uitdagingen liggen en we gaan er samen mee aan de slag. Contact

Meer weten?

We nemen graag contact met je op.

Wil je meer weten over wat Twikkelon voor je kan betekenen of een keer sparren?

[recaptcha]

Wil jij aan de slag met jouw (online) leerprogramma?

Ja dat wil ik :-)!

Plan een gratis sparsessie in en ik help je op weg!