fbpx

Klanten

Bedankt voor de fantastische samenwerking, inspiratie en coaching! Op ...

Bedankt voor de fantastische samenwerking, inspiratie en coaching! Op naar de volgende e-learning! Twijfel jij nog om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg Doen! Doen! Doen! Stop met content kotsen en maak nieuwe vriendjes met 🥰✨Learner First ✨❣️

Marieta Wolter, Coördinator OCA Academy

https://www.oca.nl
x Close

Heb je de kan om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg doen...

Heb je de kan om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg doen! Je wordt AANgezet door deze pro. Ik heb enorme stappen gemaakt zowel met mijn signature programma, als de challenge, als met mezelf. Ze heeft me een aantal keer van de hoge duikplank moeten duwen maar dat doet ze liefdevol dus no problem! 😊 Werken aan mijn online programma met Bieb, heeft me ook meer inzicht gegeven over mijn business concept en waar ik met mijn bedrijf naar toe wil. Oftewel een geweldige package deal. Thanks a million

Marie-Chantal Hoppenbrouwers

https://www.veerkrachtigevrouw.nl/
x Close

I want to deeply thank Bibianne for offering her unique expertise, exp...

I want to deeply thank Bibianne for offering her unique expertise, experience and way of work. She is a woman that stands for what she believes in and shares that with a clear, direct and no nonsense way, that triggered me into digging deeper.

And then her program itself, an amazing piece of work, filled with a lot of knowledge, step by step assignments and examples that made it so much easier for me to be comfortable and creative for my own future program.

The program, Bibianne and the other ladies gave me the confidence to pursue my ideas and offer my service to those in need.

Thank you!

Kayley Chaivba

x Close

Bibianne geeft je een echte learning experience waarbij alle remmen lo...

Bibianne geeft je een echte learning experience waarbij alle remmen los kunnen en ik uiteindelijk, door de waardevolle vragen die Bibianne stelt, mezelf compleet opnieuw heb uitgevonden en ik als een soort nieuwe Ank mijn complete online programma heb kunnen neerzetten.

Wat Bieb voor mij betekent en waarom je absoluut met haar zou moeten w...

Wat Bieb voor mij betekent en waarom je absoluut met haar zou moeten willen werken?
Ik geef je 10 punten…

 1. Ze maakt van jouw chaos ogenschijnlijk nog meer chaos, maar doet dit om snel tot de kern te komen, de boel te structureren zodat alles kraakhelder wordt;
 2. Enthousiasme als je het ff niet meer zitten;
 3. Je persoonlijke cheerleader die jou écht ziet;
 4. Reflectie, spiegelen, omgooien of juist behouden. Ze doet precies dat wat nodig is;
 5. Ik 100% expert die het heeft over het proprioceptieve systemen (zeer begrijpelijke taal voor mij 😉) Bieb: Edith praat normaal tegen me!….haha #bewustwording #jargon #nietdoen;
 6. Eerlijke rauwe spiegel mét humor;
 7. VET goed aanvoelen wat nodig is, ook als je dat zelf nog niet ziet;.
 8. Ze krijgt in één sessie helder wat je in je eentje no way lukt in 20 sessies met jezelf;
 9. Ze wil jou en alles wat je doet écht begrijpen;
 10. INSPIRATIEBRON

De samenwerking met Bibianne vond ik geniaal! Het was een prachtige sa...

De samenwerking met Bibianne vond ik geniaal! Het was een prachtige samenkomst van haar en mijn energie. Ik voelde ik het aan alle kanten stromen.

Bibianne was heel erg mijn persoonlijk cheerleader. Ze stond naast mij en moedigde me aan als ik ergens tegenaan liep. Dan gaf ze me terug dat dat helemaal normaal is voor de fase waar ik in zat. Dat gaf me dan weer een rustig gevoel en de moed om door te gaan.

Dankzij Bibianne heb ik er binnen no time een online programma uitgeknald, gelanceerd én de eerste editie gedraaid met zes! fantastische vrouwen. Haar hands on aanpak en haar ‘gaan met die banaan energie’ wakkerde de actiemodus in mij aan.  En dat heb ik nodig, want ik kan verdwalen in mijn eigen denken en voelen.

Heel praktisch, stap voor stap. Ik merkte tijdens ons traject echt het verschil als ik Bibianne een week niet had gesproken. Dan dacht ik HELLUP! dit wordt echt helemaal niks. En Bibianne plaatste alles dan weer binnen no time in perspectief. Heerlijk is dat!

Ik vind het prachtig hoe Bibianne voor alles een idee en een oplossing heeft. Hoe ze kritische vragen stelt, haar gevoel vertrouwt en intuïtie volgt. En als dit niet klopt, de energie niet stroomt, dan prikt ze hier gewoon doorheen. Dat vind ik dus echt super nice!

Bibianne en ik hebben verschillende didactische sessies gehad over het...

Bibianne en ik hebben verschillende didactische sessies gehad over het opzetten van learning communities voor onze opleiding. Ze heeft mij de ogen geopend over de noodzaak van goed doordachte  werkvormen die elkaar moeten versterken.
Bibianne heeft een aanstekelijke energie en is enorm enthousiast. Dit combineert ze met een hele grote kennis en kunde op het gebied van (nieuwe) onderwijsontwikkeling.

Wiek Schrama, Docent-onderzoeker en Voorzitter Curriculumcommissie Bedrijfskunde voltijd, Hogeschool van Amsterdam

https://www.hva.nl/opleiding/bedrijfskunde/bedrijfskunde.html?origin=9NDwN6S1Rii7vO5kIytlow
x Close

Bibianne betekent energie. Met haar werken betekent altijd “aan” s...

Bibianne betekent energie. Met haar werken betekent altijd “aan” staan, scherp zijn, resultaatgericht zijn. Soms een vleugje ADHD, maar dat gecombineerd met een enorm geconcentreerd en goed luisterend oor een verrassende combinatie.
Bibianne kan veel: verkopen, strategie, operatie, adviseren, meedenken en meeleven. Een ochtendmens. En wat Bibianne niet kan of vooral niet wil, dat zegt ze heel duidelijk, geen poehaa. What you see is what you get. Doe mij er maar 10 van.

Menno Thijssen, CEO & Co-founder Edumundo

https://www.edumundo.com/home
x Close

Bibianne is een procesbegeleider pur sang. Ze heeft een scherp oog voo...

Bibianne is een procesbegeleider pur sang. Ze heeft een scherp oog voor zowel de inhoud als het ontwerp- en ontwikkelproces dat een team doormaakt. Hierdoor ontstaat er een inspirerend en dynamisch leerproces voor zowel het projectteam als de organisatie.

Joanne Heidinga, Blendit

blendit.nu
x Close

Samen met Bibianne hebben we ons programma marketingcommunicatie geïn...

Samen met Bibianne hebben we ons programma marketingcommunicatie geïnnoveerd. We maakten de transitie van papieren literatuur naar online. We vreesden voor een gebrek aan diepgang in de theorie en een oppervlakkig programma. Het tegendeel bleek echter waar. We creëerden een programma dat aansloeg. Studenten zijn actiever dan ooit en hun kennis- en vaardighedenniveau na afloop van het programma ligt nu vele malen hoger dan voorheen.

Daar waar het anderen niet lukte om een goede samenwerking tot stand te brengen realiseerden we met Bibianne een kwalitatief hoogwaardig HBO programma. In mijn optiek het beste blended programma dat binnen de opleiding draait.

Ineke de Boer, Conceptontwikkelaar nieuw onderwijs Hogeschool Leiden

hsleiden.nl
x Close

Ik was op zoek naar de juiste trainingsvorm voor één van mijn klante...

Ik was op zoek naar de juiste trainingsvorm voor één van mijn klanten. Het doel was om op een zo inspirerend en compleet mogelijke manier kennis en informatie over te brengen en deelnemers vaardigheden te laten oefenen en van en met elkaar te laten leren. Ik wist dus heel goed wat ik wilde en zicht iemand die hier handen en voeten aan ons idee kon geven.

Bibianne bleek perfect aan te sluiten bij de wensen van mijn klant. Haar pragmatische en doelgerichte aanpak heeft voor een geweldige sfeer en dito resultaat gezorgd. Ze weet de dynamiek goed te houden en een focus te bewerkstelligen in de opbouwfase. Hierdoor kwam het project gestructureerd en vlot op gang.

Door Bibianne’s didactische blik op teksten en flows werden wij geïnspireerd  zaken anders te bekijken. Dit gaf nieuwe, positieve, inzichten waar we tot op de dag van vandaag voordeel van hebben.

Het resultaat van dit project? Een blende programma bestaande uit een  e-learning, een trainingsdag en afsluitend webinar. De e-learning is een multi-inzetbaar platform geworden met een heel bewuste gedachte achter de user-experience en flow. De deelnemers zijn enthousiast en door de opbouw van het blended programma halen ze het maximale uit de learning experience.

Jean-Marc Honig, Business Strategist

jeanmarketing.nl
x Close

Voor de professionals  van onze landelijk verspreide vestigingen wild...

Voor de professionals  van onze landelijk verspreide vestigingen wilden wij een blended learning* ontwikkelen.  We hadden hier alleen niet de benodigde kennis en vaardigheden voor in huis. Dus zochten we iemand die ons kon meenemen in dit proces.

Bibianne daagde ons uit op alle fronten. Didactiek, contentontwikkeling, projectmatig werken, noem maar op. Bibianne houdt van snelheid en is resultaatgericht, maar verliest hierbij het proces niet uit het oog. Ze wist ons allemaal te prikkelen en inspireren, waardoor we samen stappen hebben gezet die ik niet voor mogelijk hield. Ik heb zoveel meer geleerd dan verwacht. Niet alleen weet ik nu veel beter hoe je een goed programma ontwerpt, maar ook qua projectmatig werken heb ik enorm veel van Bibianne geleerd. Ik heb hier nu dagelijks profijt van in de samenwerking met collega’s.

Samen met Bibianne is het ons gelukt om binnen acht maanden onze eerst blended learning te lanceren. Onze eerste zelfgebouwde e-learning, de ontwikkeling van eigen content, ons eerste webinar én een geheel nieuw concept om vorm en inhoud te geven aan onze trainingsdag.

Zowel ik als onze professionals zijn razend enthousiast over het resultaat. Gevolg? De planning voor het hertontwerp van onze bestaande opleidingen is in de maak!

*Een opleidingsprogramma dat bestaat uit de combinatie van online en offline leeractiviteiten die elkaar versterken.

Marieta Wolter, Coördinator OCA Academy

oca.nl
x Close

Benieuwd hoe werken met Twikkelon jou het volgende oplevert?

 • De vertaling van jouw unieke methode in een kneitergoed online programma;
 • Met snelheid, gemak, fun en een hands on aanpak vol inspiratie aan de slag;
 • Hulp met didactiek, projectmanagement én techniek.

Vastlopen en opgeven is dus geen optie, echt niet, het gaat gewoon niet gebeuren als je met Twikkelon werkt. No way!

Ja, laten we kennis maken en kennis delen